Metamorfose behandeling

Wat is dat?

Zoals een rups een cocon nodig heeft om uit te groeien tot wat het in essentie is: een prachtige vlinder, zo kan een metamorfosebehandeling je helpen vorm te geven aan wie je in wezen bent.

Een metamorfose behandeling bestaat uit het zacht aanraken van bepaalde lijnen op uw voeten, handen en hoofd. Deze zachte "massage" is zeer ontspannend om te ondergaan en geschikt voor iedereen! 

Hierbij is de beoefenaar, net zoals de cocon in het transformatieproces van de vlinder, zonder oordeel en zonder verwachtingen aanwezig. Zodat de cliënt het contact met zijn/haar innerlijk weten kan herstellen en in alle vrijheid van binnenuit vorm kan geven aan wie hij/zij IS. Er gebeurd, wat op dat moment gebeuren mag, van binnen uit. En zodoende nooit meer dan je aan kan. Daarom is metamorfose-massage geschikt voor iedereen.

Een metamorfosemassage duurt een uur is zeer aangenaam en ontspannend om te ondergaan. Je beslist zelf hoeveel behandelingen en in welk tempo je dit ervaren wilt / nodig hebt. Aan te raden is in 2 weken iedere week een keer, daarna 2 x om de week en dan nog es na 3 weken en na 4 weken. 

Praten hoeft niet, we zijn ontspannen en vaak stil aanwezig bij het proces.

 

Srivalli is door Gaston Saint Pierre opgeleid, de grondlegger van de Metamorfose techniek,  en gecertificeerd in 2007.

 Home

Metamorfose techniek uitgelegd door Gaston Saint Pierre