wie zijn wij

Srivalli en Tom Veltjen

Een mooi stel, al 36 jaar in relatie. Twee kinderen en nog steeds gelukkig met elkaar. En werken nu weer samen in de praktijkruimte die aan hun huis vast zit.

Srivalli is al van jongs af aan met persoonlijke ontwikkeling bezig, alle schaduwzijdes verlichtend ,zowel in haarzelf als ook op plekken in de wereld en is naast persoonlijk begeleidster/verzorgster/ zielecoach ook Dru Yoga en Meditatie docente. 

Na in psychiatrie en de zorg te hebben gewerkt, merkte ze, dat zich zich niet langer kon conformeren aan het beleid binnen klinieken en tehuizen, waar er te weinig vanuit holistisch perspectief naar de mens wordt gekeken.
Srivalli kijkt eerst naar de ziel, dan naar de persoonlijkheid en het lichaam. En wil graag, samen met jou, de balans en harmonie herstellen in alle niveau's van Zijn. 
Door haar hart steeds te volgen, kwamen de juiste opleidingen, healingsmethodes e.d vanzelf op haar pad. Zo heeft ze haar eigen intuItieve manier van werken ontwikkeld; in samenwerking met haar gidsen en intuìtie, vanuit helder zien wat er nu nodig is in samenwerking met de cliënt. Tot ieders tevredenheid.

Tom werkt momenteel als sociotherapeut bij gezinskliniek De Borch van Verslavingszorg Noord Nederland. Hij heeft de academie voor Natuurgeneeswijzen afgerond en afgestudeerd in de richting Massage en Astrologie. Na jarenlang een eigen massage en therapiepraktijk te hebben gehad, en nu alweer 15 jaar in de reguliere zorg werkt heeft hij zijn affiniteit met Astrologie en Massage behouden.

Beide zijn gecommiteerd om jou te helpen ontspannen en je te ondersteunen om in je eigen kracht te komen/blijven. 


Allen gaan met een opgelucht gemoed en vaak met een lach op het gezicht weer naar huis ;)

Tussen de sessies door blijft Srivalli beschikbaar voor jou. Ze geeft je ook bemoediging en of "huiswerk" in de vorm van affirmaties bijv. mee.