Begeleiding & Zorg

Soms ben je vastgelopen in het leven, zie je het niet meer (zitten) of blijf je hangen in meer van hetzelfde en heb je behoefte aan een doorbraak, verwerking, vooruitgang!

Srivalli Veltjen is ervan overtuigd, dat wat er ook is: het antwoord hierop diep in jou verborgen ligt. Alle kennis & kunde ligt besloten in jouw eigen hart en er is volop hulp voorradig in andere dimensies.

Zij kan je helpen hier contact mee te maken en helpen de weg weer vrij te maken.

In een kennismakingsconsult, kunnen we kijken of "het klikt" en maken we contact met de kern van "het probleem" of " het trauma". We laten jouw hart vanuit de ziel spreken. Dit gebeurd door mij heen. Aan de hand hiervan stellen we een helend plan samen. Dit bevat vaak een combinatie van energiewerk, massage, bewustwording en lifestyle coaching. Het kan ook ademhalings oefeningen, ontspanningsoefeningen, yogahoudingen en meditatie bevatten. Tijdens het hele traject kunt u ook gratis telefonisch een beroep doen op Srivalli.

In gemiddeld zo'n vijf/zes keer, verspreid over drie/vier maand, ben je vaak weer zover dat de levenskracht in je weer volop is gaan stromen en voel je je weer kalm, rustig en vredig, helder en een geheel.

U zal zich relaxter, tevredener, fitter, helderder voelen en vol zelfvertrouwen uw nieuwe leven geïnspireerd vorm kunnen geven.

Aloha! Namasté! Licht & Liefde!

 

* Bel voor een vrijblijvend kennismakingsconsult! 

 

Voor PGB begeleiding kunt je ook bij mij terecht:

 

Als je een chronische, lichamelijke, emotionele of geestelijke stoornis(sen) hebt, vind je in mij een trouw, optimistisch, creatief, inventief en warm maatje. Ik vind het een uitdaging om samen met jou te zoeken naar mogelijkheden om je leven meer vorm en kleur te geven.

Ik kan jou of jouw familielid, helpen of begeleiden bij het uitvoeren van de dagelijkse dingen of bij het uitoefenen van je hobby's of liefhebberijen. Ik houd van rijden en ben in bezit van een rijbewijs en auto, dus museum bezoek, de natuur in of het bijwonen van een festival of concert....ik ga graag met je mee! Ik kan je ook desgewenst een healing geven of masseren, als je dat fijn vind. 

Ik ben vrolijk, enthousiast, maar ga ook het serieuze gesprek zeker niet uit de weg! Ik kan ontspanning en rust brengen. We doen wat kan en mogelijk is, in overleg, is mijn insteek.

Ervaring met allerlei lichamelijk beperkende "toestanden" zoals reumatische klachten, spasme, ALS, NAH, halfzijdige verlamming. Rolstoel afhankelijk. En heb ook gewerkt voor mensen met kanker, dementie, afasie, apraxie, of emotioneel/ geestelijk gerelateerde klachten of beperkingen.

Ik heb ook veel ervaring met stervensbegeleiding. Zowel via het Hospice, in de zorg als ook in mijn persoonlijk leven heb ik het nodige meegemaakt. In mijn beleving laten we enkel ons lichaam hier, en vertrekt onze ziel naar andere dimensies van ruimte en tijd. Dit heb ik zo een aantal keren van dichtbij mogen meemaken en werd me dan zeker ook andere dimensies van Zijn gewaar en mocht ik soms echt mensen tot over de drempel van de dood begeleiden.
Heel bijzonder om zo heel dicht bij mensen te mogen komen in de laatste fase van het leven. Soms ook juist op gepaste afstand, zoals bijvoorbeeld het van nabij meemaken van een bewust sterven via het bureau van levensbeeindiging.
Zo op de rand van leven en dood, vinden vaak nog vele wondertjes plaats. 

Ik loop graag een stukje mee op jouw levenspad!