Reiki, universele levensenergie

WAT IS REIKI ?

REIKI is een Japans woord voor universele levensenergie. Ik (Srivalli) ervaar het al jaren als een pure stroom van licht en liefde. Sinds ik Reikimaster ben ( 2001) geef ik ook Reiki inwijdingen.

REIKI is een van de oeroude beproefde manieren om meer en meer liefde, overgave, acceptatie en bewustzijn in je leven toe te laten. het helpt je ook aarden en meer AANWEZIG te kunnen zijn in het hier en NU. Bovendien helpt REIKI bij het helen van pijn en verdriet, doordat het die vanuit de kern oplost. Het ondersteunt genezingsprocessen doordat het o.a. je immuunsysteem versterkt en geeft je de emotionele en mentale kracht om al je processen aan te gaan. Zo brengt REIKI je meer en meer in contact met wie je werkelijk bent.

 

ERVAAR HET IN EEN REIKI-BEHANDELING

 

Door REIKI te ontvangen d.m.v. handoplegging, waarbij de ontvangende partij gekleed op een behandeltafel ligt, zorgt de behandelaar, heel praktisch, voor een toename van levensenergie. Deze energie gaat precies daar naar toe waar het nodig is, vult tekorten aan en heft blokkades op, zowel in je lichaam, alsook op emotioneel, mentaal of spiritueel gebied. Een behandeling duurt een uur en vind plaats in Centrum de Anch of op een locatie in Groningen, maar kan desgewenst ook bij je thuis plaats vinden. Een behandeling kan ook op afstand gegeven worden, bijvoorbeeld voor mensen die het onprettig vinden, of het niet kunnen verdragen, dat men aangeraakt wordt.
( denk hierbij aan ernstige zieke- of terminale mensen). Bij u thuis, behoord ook tot de mogelijkheden.

Reiki is geschikt voor iedereen! En uitermate geschikt voor baby's, kinderen en volwassenen met disfuncties in lichaam of geest, die voor deze behandeling open staan. Ook dieren en planten zijn te behandelen met Reiki, omdat dezelfde universele levenskracht ook door hen heen stroomt.

 

MAAK HET JE EIGEN IN EEN REIKI-WORKSHOP

 

Wil je REIKI altijd kunnen laten stromen en er bewust mee leren omgaan? Wil jij ook je leven verrijken met de REIKI-kracht? Dit proces wordt op gang gebracht door een inwijding van een REIKI-master/ leraar en je bereidheid tot het aanleren en oefenen van de handposities. Daarmee begint de ervaring van wat REIKI voor jou én je omgeving kan betekenen! Srivalli Veltjen is ingewijd als Reikimaster sinds 2001, volgens de methode van Diana Stein, en heeft sinds 2002 vele mensen succesvol ingewijd tot Reikimedium. Haar Reiki-workshops vinden plaats in een kleine veilige groep waarbij er ruimte is voor veel persoonlijke aandacht. Daardoor kan de overdracht op maat plaatsvinden. Duur van de workshop: 4 dagdelen, meestal op vrijdagavond van 20.00- 22.00 en op zaterdag van 10.00-16.00.Dit kan ook aangepast worden: in overleg is er veel mogenlijk! En na tenminste drie weken nog een terugkom-moment dat in gezamelijk overleg afgesproken wordt. In de tussentijd ben ik voor vragen e.d gratis telefonisch beschikbaar, want ik vind belangrijk,om je bij te staan in het proces waar je in komt door de inwijding. Ook als je elders bent ingewijd, ben je van harte uitgenodigd voor één van de vervolg- workshops of voor de reikikring.

Wil je deze Reiki-workshop bij je thuis organiseren, vind dan minimaal 3 anderen bereid mee te doen, dan kom ik naar jullie toe! En vind je er minimaal zes dan doe jij gratis mee!

NA IEDERE REIKI-WORKSHOP VOLGT EEN TERUGKOMMIDDAG IN OVERLEG.
Deze zit bij de prijs in!