Quantum Healing Hypnose Techniek

Quantum Healing Hypnose Techniek

In een QHHT sessie, oftewel Quantum Healing Hypnose sessie vind quantum healing plaats. Tijdens de hypnose, oftwel diepe ontspanning,  reizen we naar gebieden in tijd en ruimte die belangrijk zijn voor jouw ontwikkeling in het Hier en Nu. We zetten in op healing en bewustzording, dit kan op lichamelijk, enrgetisch, emotioneel, geestelijk en/of spiritueel gebied zijn. En praten we na.
Al met al duurt zo'n ontspannen sessie ongeveer 4 - 5 uur. Heerlijk zoveel oprechte liefdevolle aandacht en tijd voor jezelf!

 

 

 

- Hoe bijzonder dat ik deze techniek tegen kwam, die alles belichaamt wat ik al jaren doe-

Enthousiast begon ik de opleiding QHHT van Dolores Cannon in jan. 2022 en heb deze inmiddels afgerond en het certificaat ontvangen. In deze methode wordt alles geheeld waar we op inzetten. Alles bestaat namelijk uit trilling en als we dat weer uit laten lijnen in het Quantumfield, oftewel de EENHEID, dan valt het ook weer in eenheid en is het voorgoed geheelt. Deze techniek wordt gecombineerd het met hypnose, waarbij ik je Onbebewuste of BronZelf, wat ook wel Hoger Zelf wordt genoemd, vaak in samenspraak met je spiritteam,  laat praten door het vragen te stellen in die diep ontspannen staat van zijn.
Er wordt een geluidsopname gemaakt van de hypnosesessie. Dit maakt het veilig voor jou, herluisterbaar en geeft een podium aan de jouw eigen Onbewuste oftewel Bron- of Hoger Zelf!  We kunnen zodoende alles te weten komen wat jij ooit had willen weten...

 

Hoe ziet zo'n sessie er precies uit:

We hebben eerst een ontspannen gesprek, waarbij je alles kunt delen waarvoor je healing wenst of meer bewustzijn op wilt hebben. Ook dingen die je altijd al had willen weten in je eigen multi-dimentionele Zelf, kun je te weten komen. Immers, alle kennis bezit je al! Je kunt je hierop voorbereiden, door thuis alvast je gedachten hierover te laten gaan en wat punten van aandacht te noteren.

Daarna breng ik je in een diepe ontspanning, oftewel, hypnotische staat van zijn, en reis je af naar het quantumfield, oftewel het helende veld voorbij tijd en ruimte.. waarin we reizen naar die gebieden in jezelf, die belangrijk zijn voor jou, omdat je daar informatie verkrijgt.


Vaak komen we in verschillende levens of dimenties terecht, waar we drie belangrijke momenten gaan meemaken en laten vervolgens je onbewuste of Hoger Zelf uitleggen waarom dat zo belangrijk was. Ook kunnen we in het tweede gedeelte contact maken met jouw onbewuste oftewel bronzelf, waar we verduidelijking krijgen over de vragen of aandachtspunten die je van te voren had. De healing vind ook hier plaats al begint deze al te stromen in het voorgesprek. Vaak ervaart iemabd dat er al een proces op gang komt, bij het maken vd afspraak. 
Alles nemen we op, zodat je dit thuis nog regelmatig kunt luisteren en de healing ervan kunt ondervinden.

Daarna praten we nog even na en zetten de puntjes op de i onder het genot van een kop soep en wat te eten.

Wil jij  ook in contact komen met jouw bronZijn om healing en antwoorden te krijgen?

 

 Je bent van harte welkom! 

 

Waar:

De sessies kunnen plaatsvinden in Winsum en bij u thuis, dan zijn er wel bijkomende kosten.
Van 9.00 - 14.00 bijvoorbeeld of van 13.00 - 18.00 beetje schuiven hierin is mogenlijk.
Naadloos aansluiten aan jouw behoefte vind ik belangrijk en doet de sessie goed.

Bel, app of mail gerust om je afspraak in te plannen of je vragen te stellen.

Graag tot ziens! Srivalli 

 

Quantum Healing Consiousness Meditation