Hoe kwam het tot mij...

Egyption Healing

Toetmoses IV, de opa van Toet-anch-amon

 Srivalli's relatie met Egypte:

2000

Toen ik in 2000 voor het eerst naar Egypte reisde, merkte ik dat op alle heilige plekken waar ik kwam, er de oeroude kennis, die nog in mijn cellen zit, geactiveerd werd.

Na een scheiding, de zoveelste mislukte opleiding en kleine kindertjes in co-ouderschap, vond ik mezelf totaal opgebrand, voelde me mislukt en depressed en net toen ik dacht dat ik nodig in therapie moest, kwam er een flyer met "Transformatie Reis naar Egypte" op mijn pad...

Ik herinnerde me, dat ik als kind al droomde van dit, tot mijn verbeelding sprekende, land.
Er was een stevige klik in al mijn cellen and there was no doubt in my mind: dit moest ik doen!

Alhoewel ik geen geld had en de kleine kinderen drie weken moest onderbrengen en werkte mezelf door nodige angst en schuldgevoelens en de nodige minderwaardigheidscomplexen heen. " Mag ik dit wel doen nu?  Kan dat zomaar? Verdien ik dit?" Ik informeerde of er nog wel plek was, een maand later zou het al zijn! En, alsof het zo moest zijn: had er net iemand afgezegd! zodat er plek was voor mij. Toen ik zover was; gaf mijn vader mij onmiddelijk een lening ( terwijl hij dit verre vreemde land heel onveilig vond voor zijn dochter) en nam mijn ex meteen de kids met liefde op.

Stukje en beetje, leerde ik mijzelf op nieuw kennen en kwam ik weer in mijn eigen kracht terecht. De heilige prieseteressenroute, van zuid naar noord Egypte, met een kleine rustpauze aan de rode zee o.l.v Anne D'Halewin en samen met grotendeels "mijn zielefamilie" opende een enorm potentieel in mij....

Logisch dat is als kind al Egyptoloog wilde worden en later Archeoloog aldaar...wat raar toch, dat je deze kinderdromen gaande weg vergeet... Ach, such is Life
 

AND LIFE FOUND ITS WAY BACK TO ME

OPEND MY HEART

SO THAT I COUD  CLEARLY SEE

ALL THE POTENTIAL OF LIGHT, LOVE , HEALING AND WISDOM

THAT WAS ALREADY INSIDE OF ME

Een vd oude farao's Toetmosis IV, begon tegen mij te praten en leerde mij de Anch healing.

Toen ik terug kwam, opende ik mijn Centrum de Anch, want zo moest het heten , fluisterde een oude stem from the past ... en ik begon mijn mijn praktijk voor healing en begeleiding.
Nadat ik in 1996 al begonnen was met gidsen werk en cursussen geven hierin.

2008, na onze hereniging, gingen we met het hele gezin een Nijlcruise doen. 

2015, Inwijding in Sirius healing & ziele ontmoetingen op een spiritueel weekend in Egypte waarbij we via een zandcirkel o.l.v. Richard v Rijswijk doorgekregen van de arcturianen een belangrijke plek mochten activeren in de woestijn achter de grote piramide. Hier ontmoette ik o.a. Hosny el Khatab, gids en healer, met wie ik in samenwerking reizen ging organiseren, en de helende egyptsiche oliën tot stand kwamen en het `house for the familt of Light`opende in cairo, vlakbij de piramides. Helaas ging het weer dicht in 2021 o.v.v de toestand in Egypte. Wel is er nog een prettige  B&B, vlakbij de piramides en geeft hij ook healing op afstand. Ik ontmoette er Ute Devika Meinel, coach en lachyogadocente, quit a celabraty in Egypt, met wie ik in 2017...lees daar verder..zij woont inmiddels in Jordaniè.en Ahmed Yousry Mahfouz, fotograaf met wie ik in 2020 een tempelreis naar Luxor organiseerde....

2016 in Fayum, de Isis healing doorkreeg en de olién potentiëerde . 

2017 een `open your heart` reis organiseerde, samen met Ute Meinal naar de Piramides in Dashur met lachyoga, Dru yoga en meditatie en mijn sufi meesters mij inwijdden in Tel El Amarna, na lichtwerk, dat ik daar mocht doen, samen met hun.

2019 
Met een groep naar Egypte op een Piramide en Witte en Zwarte Woestijn trip, waarbij wij lichtwerk mochten doen in de grote Piramide. En met een groepslid, en de Sirianen, in de knikpiramide, een lichtkanaal naar Sirius mocht openen. Hosny was onze gids en host. En ik een gecertificeert lach Yoga docente werd, door Ute Devika meinel, lach"guru" in Egypte inmiddels 🙂

In 2020 stond een groepsreis "kom in je koningklijke zelf" naar de Nijl en de tempels in Luxor, Abydoss en Dendera en de valei vd koningen & koningen gepland met Ahmed Yousry, die ik ook in hetzelfde weekend in 2015 ontmoette....maar de lockdown i.v.m. de Corona Pandemie maakte het onmogelijk.

In 2020 Het `HEALING HOUSE OF THE FAMILY OF LIGHT`gestart met Hosny, wat nu alleen nog maar een facebookpagina is en op afstand een plek in de witte woestijn geactiveerd, via zoom, op 21/12/2021, Hij ankerde de energie daar ter plekke.

2022 tijd voor weer een Reis in de periode 11/11/2022- 22/11/2022 week of 10 dagen...

Met een kleine groep vrouwen de tempels in Dendera, Abydos en Luxor vanuit de vreugde van de dolfijnen aan de Rode Zee, terugzetten in de oorspronkelijke broncode, oftewel het Eenheidsbewustzijn. En Tell El Amarna in ere herstellen.
ook Nag Hamadi bezoeken...

Heb je belangstelling :mail me dan: Contact

 

ISIS HEALING & ANCH HEALING & SIRIUS HEALING IS OOK MOGELIJK!

 

Helende Egyptische Oliën kopen?

Inmiddels zijn er verschillende helende oliën in Mei 2016 ontstaan in de serie: Uit het Gouden Egypte.

Ik mocht ze opladen op verschillende belangrijke plekken zoals de rode piramide, de sun tempel in Abusir, de door een groep waar ikzelf ook deel van uit maakte olv Richard v Rijswijk, in 2015 gemaakte zandcirkel in de woestijn, achter de grote piramide, met de volgende namen:

Anch-healing oil: Lost blokkades op en laat je energie weer helemaal stromen. Kan tot in vorige generaties opschonen.

Isis-healing oil: Pure stromende Liefde, laat alle kwaliteiten van het hart openen.

Osiris- healing oil : Voor diepe meditatie en ontmoeten van wezensdelen die in het licht mogen komen.

Horus-healing oil: Helpt bij het verwezenlijken van je essentie

Hathor- healing oil: Laat je creativiteit stromen en bevorderd het genieten

Piramide-healing oil: Super aardend & Incarnerend

Sun Ra healing oil: Verlicht met vele kwaliteiten licht van onze centrale zon

Opgeladen op krachtplekken in Egypte en gevuld met de intenties van Eenheid, Licht en Liefde, tijdens Dru Yoga/Meditatie en Klanken.

Ze zijn verkrijgbaar in flesjes van 30 of 50 ml voor respectievelijk  €33,00 of €55,00 en in een spray van 100 ml. Voor €25,00. En thuis te gebruiken, slechts 1 druppel heeft al ongelofelijk intense uitwerking en ze ruiken heerlijk!

De basis is puur natuur, van bloemen zoals roos en lotus, stoffen als amber en patchouilli uit de oase van Siwa.

Deze oliën kunnen ook opgestuurd worden. Just let me know, if you want them.

Er komen dan nog wel porto kosten bij en voor bedrijven BTW.
Ze blijven voor altijd goed vanwege de pure kwaliteit vd olieën.