bij Anch, Bron van levensenergie!

Vindt de bron van levensenergie in je hart en bevestig jezelf (opnieuw) als het centrum van je bestaan!

Wij zijn oneindig krachtig, stralend, machtig en zijn tot veel meer in staat dan we zelf vaak denken!

Alle energie, rust en ruimte, kracht, kennis en inspiratie ligt binnen jouw bereik. 
Alles om een zo gezond, vrij, souverein, onbezorgt en vreugdevol leven te hebben, ligt verscholen in jezelf!

 Ík wil je hier graag aan helpen her-inneren, en helpen om de-programeren van trauma en conditioneringen  los te laten, om volop te kunnen gaan leven vanuit jouw essentie, vanuit jouw volledige potentieel.

Om deze bron van liefde, energie en wijsheid aan te boren, kan Srivalli je begeleiden hier weer contact mee te maken op een zachte, ontspannen en vanzelfsprekende manier. Deze bron is te vinden in je hart. 


Vragen rondom verminderde kracht, levenslust, innerlijke leiding, spiritualiteit, zingeving en gezondheid kunnen in Centrum de Anch onderzocht worden.
Daartoe wordt contact gelegd met jouw ziel, jouw essentie, jouw hart. Zodoende worden patronen gezien, in diepe ontspanning worden blokkades opgelost en 
vindt heling/balans/eenwording  plaats. Jouw openheid en wil tot veranderen komt het proces ten goede.

Vaak komen gidsen of overledenen nog langs om hun input te geven...
En is het de tijd om meer in contact te komen met jouw spirituele helpers? Jouw Lichtteam? Ik kan je leren channelen.

Mocht gezondheid niet of niet meer voor je zijn weggelegd dan kan ik je helpen je daarmee te verzoenen of in het reine te komen. Ik kan je begeleiden en verzorgen als je een chronische of terminale aandoening hebt; thuis of elders. Hierbij ga ik uit van dat we niet alleen een lichaam en geest hebben, maar dat de ziel erin woont. En dat als wij hier dood gaan, we enkel ons aardse lichaam los laten. De ziel gaat verder op haar pad. Sommige zielen, blijven bij de aarde betrokken. Soms om leiding en inspiratie te geven, soms omdat er eerst nog persoonlijke zaken opgelost dienen te worden. Ook daar kan ik bij van dienst zijn.

Toen Srivalli eindelijk met haar gidsen ging samenwerken in 1997, onstond vanzelf een plaats van bewustwording en healing, die in 2000 als
 Centrum de Anch, verder ging. In 2013 is het centrum omgedoopt tot Anch-Bron voor Levensenergie, een nieuwe naam voor dezelfde oeroude levenskracht: waarvan de Anch ( gereedschap van Isis) de sleutel is. 

scroll verder:

Omdat Srivalli mensen niet afhankelijk van haar wil laten worden, geeft zij ook graag cursussen & workshops op maat. Desgewenst bij jou thuis en tegenwoordig ook online, opdat een ieder zelf de weg naar de levensenergie kan vinden of bestendigen d.m.v Healing zoals Reiki, Yoga & Meditatie en zich bewust kan worden van zijn of haar Stralende Zelf. Ook coaching zoals de Devinus- methode kan een weg hier toe zijn of de Yoga en meditatie vorm van het hart: Dru Yoga Meditatie.
Je kunt haar ook vragen een lezing te komen verzorgen of een ritueel vorm te geven. 

Zie voor personalia en de nieuwste initiatieven de agenda enop www.druyogameditatie.nl

U kunt haar altijd bellen voor een vrijblijvend persoonlijk advies of het maken van een gratis kennismakingsafspraak, live of online! zie contact. Kortom: Je bent van harte welkom!

 

Voor duidelijk lichamelijke klachten, waarbij massage gewenst is, of als je hier de voorkeur aan geeft,
doet de Bron van Levensenergie graag een beroep op de expertise van natuurgeneeskundig therapeut Tom Veltjen. Hij heeft al meer dan 20 jaar ervaring met klassieke Massage, Polariteitsmassage, Voetreflexzonemassage & stoelmassage.

Je kunt hierbij denken aan: stress, rug- nek- en schouderklachten, spierpijn, hoofdpijn, gewrichtsklachten en psychosomatische problematiek.

Tom kan heel veel informatie uit je voeten halen, naast dat hij ze heerlijk masseert! Na zijn massage's ben je meer in balans gekomen en voel je je "gezien" op een geheel andere manier dan praten alleen. 

Astrologie is een gezamelijke passie van Srivalli en Tom. Tom is hierin zelfs ooit afgestudeert en is al jaren lid van de Vereniging Voor Astrologen Noord Nederland En voert hij halfuursgesprekjes met mensen over hun horoscoop in Yantra te Groningen of hier.
Maar hij wil natuurlijk het liefst met jou je gehele horoscoop bespreken, of deze toespitsen op één of meerdere levensgebieden.

In het dagelijks leven werkt Tom in de verslavingszorg. Tom en SriValli zijn al 35 jaren levenspartners, 18 jaar getrouwd, nadat ze ook 3 jaar alleen, met de kids door het leven gingen en hebben samen twee inmiddels volwassen kinderen: Joerie (1991) & Joy (1994). Srivalli is na het werken in verschillende zorg en psychatrische instellingen voor zichzelf begonnen omdat ze daar niet mocht werken zo ze het liefst wilde: met tijd en aandacht voor de mens, zijn/haar proces en zieleleven.

Onze hulp vervangt nooit de behandeling 
van een dokter, psycholoog of psychiater, maar wil slechts ondersteunend hierbij zijn. 

 

 

KOM, KOM WIE JE OOK BENT, WAT JE OOK HEBT. KOM STEEDS OPNIEUW, WEES WELKOM!

 

Yoga-Massage Workshop door Tom en Srivalli ontwikkelt. Deze doen ze, met alle liefde en plezier, ook op jouw locatie of festival!